Tentoonstellingen & Arrangementen

Tentoonstellingen 2019

 

“Er zit goud in de zee”

Een tentoonstelling met bijzondere gevonden schatten uit de zee. 

 

“Liefde voor de zee” 

Tentoonstelling van vrolijke, kleurrijke en interactieve kunstwerken die je uitdagen.

 

“Zomerexpositie 2019”

Deze expositie in het jutterscafé met kleine maritieme schilderijtjes van verschillende kunstenaars is vrij te bezoeken.
(Ben je kunstenaar en wil je graag deelnemen aan deze expositie kijk dan op onze facebookpagina!)

Arrangementen / evenementen agenda  2019

Voor groepen, bedrijfsuitjes, studentenfeestjes, personeelsfeestjes, familie uitjes en kinderfeestjes van minimaal 10 pers. Hiervoor moet u reserveren.


Museum, Koffie & Cake 

Ontvangst met koffie en taart in het gezellige Jutterscafé en daarna een rondleiding door het Juttersmuseum door Jutter, kunstenaar en zeedichter Challa. 

Prijs: € 15,-.p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 10,- p.p. Voor dit arrangement kunt u een afspraak maken.


Jutters safari en Beach clean up

Wil je in je vakantie heerlijk uitwaaien en meteen iets goeds doen voor het milieu? Dat kan tijdens de Jutters safari over het strand van Callantsoog onder leiding van Jutter, Kunstenaar en Zeedichter Challa. De hond mag ook mee. Kaartverkoop (minimaal 1 dag van tevoren) aan de balie van het Juttersmuseum Callantsoog. Prijs: € 10,- p.p, Kinderen 4 t/m 12 jaar € 5,- p.p. Iedere woensdag van 29 april t/m 1 november 2019. Vertrek om 7.00 uur vanaf het Juttersmuseum Callantsoog.


Kunstfestival Art Callantsoog 8 en 9 juni 2019

Tijdens deze twee dagen kunt u kunst kopen, exposities bezoeken en kennismaken met kunstenaars in ons museum en op andere locaties. Er is een wandel en fietsroute die u kunt volgen. Kijk voor meer informatie op www.artcallantsoog.nl