Tentoonstellingen & Arrangementen

Arrangementen / evenementen agenda  2023

Voor groepen, bedrijfsuitjes, studentenfeestjes, personeelsfeestjes, familie uitjes en kinderfeestjes van minimaal 10 pers. Hiervoor is reserveren gewenst. Kom je met een grotere groep en wil je voor of na je museum bezoek gezellig kletsen met koffie en taart, neem dan even contact met ons op dan reserveren we de taart voor je.

 

Museum, Koffie & Taart Arrangement

Ontvangst met koffie en taart in het gezellige Jutterscafé en daarna een bezoek aan het museum.

Prijs: € 20,- .p.p. Kinderen 2 t/m 12 jaar € 12,50 p.p. Voor dit arrangement moet u vooraf een afspraak maken.

 

Presentaties in juttersmuseum Callantsoog

Menno Twisk van Stichting Strandvondstenmuseum en Streek Historie organiseert presentaties in ons museum met vondsten en een filmpje in combinatie met jutten op het strand. Duur ca. 2 a 2,5 uur kijk op de website van de Stichting voor de mogelijkheden en om een afspraak te maken met Menno.

 

Kunstfestival Art Callantsoog 1e en 2e Pinksterdag

Tijdens deze twee dagen kunt u van 11:00 tot 17:00 uur kunst kopen, exposities bezoeken en kennismaken met kunstenaars in ons museum en op andere locaties. Er is een wandel en fietsroute die u kunt volgen. Kijk voor meer informatie op www.artcallantsoog.nl

Tentoonstellingen 2023

 

True or False?

Van 8 april tot 1 oktober zijn in het museum de interactieve installaties en kunstwerken te zien en te beleven van de Nederlandse kunstenaar en zeedichter Challa. Veel van zijn werk heeft een dubbele bodem of een verborgen boodschap. Hij heeft één kunstwerk gemaakt wat echt lijkt maar het niet is. Kun jij het vinden? Het is moeilijker dan je denkt.

In case of emergency

Een tentoonstelling over wat een mens nodig heeft om te overleven op zee.

Liefde voor de zee 

Tentoonstelling over de zoektocht naar liefde.

Er zit goud in de zee

Een tentoonstelling met bijzondere schatten uit de zee.