Tentoonstellingen & Arrangementen

Tentoonstellingen 2021

 

Zon, Zand en Zee

Bij deze tentoonstelling kun je niet alleen kijken, maar ook iets doen. Niet geschikt voor gevoelige mensen en mensen die snel op hun teentjes getrapt zijn!

 

Zeg iets liefs op de Walk of Love

Ken je de Walk of Fame? De Walk of Love is er voor iedereen! De Walk of Love is een kunstproject van Challa Art Studio, en een ode aan de liefde. Je kunt met een vlag een geliefde eren, of een vlag samen beschrijven en ophangen en zo de liefde vieren. En natuurlijk kun je daar een leuke Instagram foto van maken! Ga naar de site van de Walk of love om een vlag te bestellen.

 

In case of emergency

Een tentoonstelling over wat een mens nodig heeft om te overleven op zee.

Liefde voor de zee 

Tentoonstelling over de zoektocht naar liefde.

Er zit goud in de zee

Een tentoonstelling met bijzondere schatten uit de zee.

 

 

Arrangementen / evenementen agenda  2021

Voor groepen, bedrijfsuitjes, studentenfeestjes, personeelsfeestjes, familie uitjes en kinderfeestjes van minimaal 10 pers. Hiervoor is reserveren gewenst. Kom je met een grotere groep en wil je voor of na je museum bezoek gezellig kletsen met koffie en taart, neem dan even contact met ons op dan reserveren we de taart voor je.

 

Museumavond

Organiseert u een dag vol activiteiten of een leuk avondje uit? Van 3 april t/m 31 mei is het museum ook op zaterdagavond (museumavond) open van 19.00 uur tot 21.00 uur. (alleen voor bezoekers met reservering)

 


Museum, Koffie & Taart 
Arrangement

Ontvangst met koffie en taart in het gezellige Jutterscafé en daarna een rondleiding door het Juttersmuseum door de Jutter. Prijs: € 17,50 .p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 10,- p.p. Voor dit arrangement kunt u een afspraak maken.

 

Presentaties in juttersmuseum Callantsoog

Menno Twisk van Stichting Strandvondstenmuseum en Streek Historie organiseert presentaties in ons museum met vondsten en een filmpje in combinatie met jutten op het strand. Duur ca. 2 a 2,5 uur kijk op de website van de Stichting voor de mogelijkheden en om een afspraak te maken met Menno.

 

Jutters wandeling & Beach clean up

Wil je in je vakantie heerlijk uitwaaien en meteen iets goeds doen voor het milieu? Dat kan tijdens de Jutters wandeling over het strand van Callantsoog onder leiding van de Jutter. De hond mag ook mee! Kaartverkoop (minimaal 1 dag van tevoren) aan de balie van het Juttersmuseum Callantsoog. Prijs: € 10,- p.p, Kinderen 4 t/m 12 jaar € 5,- p.p. Iedere woensdagochtend  van 1 juni t/m 1 oktober 2021. Vertrek om 6.00 uur 's morgens vanaf het Juttersmuseum Callantsoog.


Kunstfestival Art Callantsoog 25 en 26 september 2021

Tijdens deze twee dagen kunt u van 11:00 tot 17:00 uur kunst kopen, exposities bezoeken en kennismaken met kunstenaars in ons museum en op andere locaties. Er is een wandel en fietsroute die u kunt volgen. Kijk voor meer informatie op www.artcallantsoog.nl