Tentoonstellingen & Arrangementen

Tentoonstellingen 2021

 

“Er zit goud in de zee”

Een tentoonstelling met bijzondere gevonden schatten uit de zee. 

 

“Liefde voor de zee” 

Tentoonstelling van vrolijke, kleurrijke en interactieve kunstwerken die je uitdagen.

 

“Zon, Zand en Zee”

Bij deze nieuwe tentoonstelling kun je niet alleen kijken, maar ook iets doen. Niet geschikt voor gevoelige mensen en mensen die snel op hun teentjes getrapt zijn.

Arrangementen / evenementen agenda  2021

Voor groepen, bedrijfsuitjes, studentenfeestjes, personeelsfeestjes, familie uitjes en kinderfeestjes van minimaal 10 pers. Hiervoor moet u reserveren.


Museum, Koffie & Taart 
Arrangement

Ontvangst met koffie en taart in het gezellige Jutterscafé en daarna een rondleiding door het Juttersmuseum door de Jutter.

Prijs: € 17,50 .p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 10,- p.p. Voor dit arrangement kunt u een afspraak maken.


Jutters wandeling & Beach clean up

Wil je in je vakantie heerlijk uitwaaien en meteen iets goeds doen voor het milieu? Dat kan tijdens de Jutters wandeling over het strand van Callantsoog onder leiding van de Jutter. De hond mag ook mee! Kaartverkoop (minimaal 1 dag van tevoren) aan de balie van het Juttersmuseum Callantsoog. Prijs: € 10,- p.p, Kinderen 4 t/m 12 jaar € 5,- p.p. Iedere woensdagochtend  van 1 juni t/m 1 oktober 2021. Vertrek om 6.00 uur 's morgens vanaf het Juttersmuseum Callantsoog.


Kunstfestival Art Callantsoog 25 en 26 september 2021

Tijdens deze twee dagen kunt u van 11:00 tot 17:00 kunst kopen, exposities bezoeken en kennismaken met kunstenaars in ons museum en op andere locaties. Er is een wandel en fietsroute die u kunt volgen. Kijk voor meer informatie op www.artcallantsoog.nl